|
|
| Author |
Message |
skolima Tharsis
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 11:30 am Post subject: Poszukiwany MG, system fantasy |
|
|
Tak najpierw tytułem wstępu - kilka osób dopytywało się już na spotkaniach o możliwość dołączenia do grającej drużyny, zapewne są też jacyś ukrywający się Misiowie Gry. Nowy dział na forum ma posłużyć do wymiany informacji między osobami poszukującymi towarzystwa do grania (tak, mam nadzieję, że tablica ogłoszeń ściągnie nowych ludzi ).
Pierwsze ogłoszenie, na dobry początek:
Poszukiwany: Mistrz Gry
Preferowany system: dowolny fanatasy.
Przewidywane terminy gier: czwartki, 18-23, co drugi tydzień.
Informacje o drużynie: ad-astrowy zestaw mhrocznych i plughawych WoDników (3 do 5, w porywach 8 osób). Trzeba nam odciążyć Andzię, aby Jej wena na dłużej starczyła. Poza tym mam wrażenie, że Nasza Misia gry też chętnie w coś pogra.
|
|
| Back to top » |
|
 |
Kane Tharsis
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 5:21 pm Post subject: |
|
|
| Ja bym się pisał na granie, o ile będzie miejsce.
|
|
| Back to top » |
|
 |
Anonymous Guest
|
Posted: Fri Dec 01, 2006 4:28 am Post subject: |
|
|
| Jak widzę MG brak. Człowiek wyjedzie z miasta i zaraz nie ma kto prowadzić. Jak nie ma chętnych doświadczonych MG, to moze któryś z graczy sie zdecyduje? A co z PiBisem? A Ty Skolima?
|
|
| Back to top » |
|
 |
trissy Sympatyk
|
Posted: Fri Dec 01, 2006 2:36 pm Post subject: |
|
|
| z zasady nie prowadze, wiec pod tym katem odpadam, ale jakby sie cos kroilo, to ja tez bardzo chetnie zagram.
|
|
| Back to top » |
|
 |
PiBis Tharsis
|
Posted: Sun Dec 03, 2006 10:46 pm Post subject: |
|
|
| Wojciechu, ja jakoweś doświadczenie w prowadzeniu mam. Ale na cyklika czasu nie znajdę.
|
|
| Back to top » |
|
 |
Anonymous Guest
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 3:15 am Post subject: |
|
|
Śmiać się chce. nie ma co. Każdy chce grać i na granie czas znajdzie, ba, nawet jak nie znajdzie to zrobi wszystko żeby znaleźć. Ale żeby poprowadzić? Nie, no bo po co. Czyżby nasza AdA przekształcała sie w bandę wygodnisiów? To może ja też dam sobie spokój z Monastyrem, bo po co mam się przemęczać (A Dazzirowi już niemal udało się mnie zagnać do pracy, przynajmniej zmotywować)? Może poprostu zdeklaruję również, że "zasadniczo tak, ale jednak nie" i wolę raczej sobie pograć.
LUDZIE CO SIę Z WAMI TAM DZIEJE????!!! Argh... -_-'. To może ja rozpatrzę ideę pozostania tu dłużej, bo wychodzi na to, że tu mam więcej RPG jak w PL ;P.
|
|
| Back to top » |
|
 |
Anonymous Guest
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 4:29 am Post subject: |
|
|
| PiBis wrote: | | Wojciechu, ja jakoweś doświadczenie w prowadzeniu mam. Ale na cyklika czasu nie znajdę. |
Cyklik? PiBisie, biorąc pod uwagę, że i tak gracie/gramy po 4 max 5 godzin, raz na dwa tygodnie, to wydaje mi się, że jedna przygotowana sesja może ciągnąć się kilka miesięcy.
Nie wiem. Wydaje mi się, że przy takim graniu akurat czas nie jest zbyt istotnym czynnikiem. Ale mogę się mylić.
|
|
| Back to top » |
|
 |
Zagnar Sympatyk
|
Posted: Sat Jan 06, 2007 10:38 pm Post subject: mistrz gry poszukiwany... Hmm. |
|
|
Witam! Na forum jestem zupełnie nowy, choć z pewnością z lekka używany (ba! nawet z demobilu). W rpg od kilku lat nie grałem ale pamiętam jeszcze jak to się robi... Mogę swoją skromną osobę rzucić na żer głodnych krwi graczy...
|
|
| Back to top » |
|
 |
skolima Tharsis
|
Posted: Sat Jan 06, 2007 11:33 pm Post subject: |
|
|
O tak, tak, tak! Mamy naiw^Wchętnego, jak dobrze To jeszcze napisz, czy te czwartki Ci pasują, jaki system i w ogóle...
Przy czym ze startem w tym miesiącu mogą być problemy (sesja/ferie), za to od lutego bardzo fajnie byłoby grać regularnie.
|
|
| Back to top » |
|
 |
PiBis Tharsis
|
Posted: Sun Jan 07, 2007 2:08 am Post subject: |
|
|
Dobra. Poddaję się. Mam dość. Chcę erpegów. Jeżeli znajdzie się zmiennik na co drugi tydzień, u którego będę mógł ZAGRAĆ, podejmuję się prowadzić co drugi tydzień. Oczywiście jeżeli znajdą się chętni na granie u mnie.
Nie wiem co. Nie wiem czy cyklika, czy luźno powiązaną serię z pepeszy. Ale będę prowadził. Od lutego.
|
|
| Back to top » |
|
 |
Zagnar Sympatyk
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 8:56 am Post subject: |
|
|
To znowu ja! Co do systemu, to co powiecie na zestaw narzędzi zaczynający się od młotka? Stary, poczciwy warhammer... Natomiast co do regularności i ciągłości... Tu może być różnie. Mam bardzo nieprzewidywalne godziny pracy i w związku z tym czasem w ostatniej chwili pewne rzeczy mogą wpłynąć na przesunięcie sesji. Mój adres powinien się już pokazywać (do tej pory się wstydził) więc czekam na odzew. Jak mawiali szlachetni Rzymianie: cześć i czołem, kluski z rosołem!
|
|
| Back to top » |
|
 |
AM Sympatyk
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 1:29 pm Post subject: Jestes z Poznania zapraszam do gry! |
|
|
Witam Jestem mistrzem gry z 5 letnim doswiadczeniem.
Jezeli jestes z Poznania i masz co najmniej 18 lat możesz dołączyc do moich graczy. ( jest ich 4 )do tego moge dorzucic jeszcze 2. Ewentualnie jak bedzie wiecej chetnych to zrobi sie dodatkową grupę.
SPOTKANIA NIEREGULARNE
Gramy w systemie i swiecie autorskim. (klimaty fantasy \ dark fantasy ). Gramy również w troche innym stylu , bardziej chodzi o rywalizacje między graczami i lubimy dużo rzucac kostkami. Chcesz zapoznac sie ze szczegółami zapraszam na nasze forum ( mam nadzieje ze moge zamiescic link )
www.worldofadventures.fora.pl
|
|
| Back to top » |
|
 |
enaeer Sympatyk
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 11:04 pm Post subject: gracz, Poznań |
|
|
gracz chętnie pogra:-)
studiuję w Poznaniu, mam doświadczenie z młotkiem i najchętniej bym grał w ten system, ale może być coś innego, wolałbym graczy i mg, którzy myślą o czymś więcej, niż tylko o rzucaniu kostkami i koksaniu postaci, wole dobry klimat, ciekawe historie i zwroty akcji, marzy mi się nowa drużyna i dobry mg, drużyna mi się rozpadła dawno temu, ale jeszcze nikogo nie znalazłem, przyznam też, że niezbyt intensywnie szukałem, ale jak sobie przypomniałem całonocne sesje, to aż mi się łezka w oku kręci,
ja chce grać !
|
|
| Back to top » |
|
 |
Szeryf Sympatyk
|
Posted: Mon Aug 17, 2009 5:30 pm Post subject: |
|
|
Klub Arda graczy i mistrzów gry chętnie przygarnie
Obecnie wszystkie sesje zdominował warhammer, chociaż grywamy w Maga, Wilkolaka, Deadlandy, Cthulhu, Monastyra, PHell on Earth i przeróżne systemy autorskie.
Gramy regularnie w:
środy - obecnie Warhammer na bazie Savage Worlds
czwartki / weekendy - Warhammer
Jeżeli macie ochotę pograć lub poprowadzić proszę o kontakt na gg 10208098 lub rzut okiem na forum www.ardapoznan.fora.pl
Zapraszamy oczywiście tez kolegów i koleżanki z Tharsis do wspólnego grania
|
|
| Back to top » |
|
 |
|
|
|